Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dağıstan’da Birleşik Rusya seferber olan çocuklar için sinemaya gezi düzenledi

Dağıstan’da Birleşik Rusya seferber olan çocuklar için sinemaya gezi düzenledi
REKLAM ALANI
28.08.2024
A+
A-

Dağıstan’da Birleşik Rusya seferber olan çocuklar için sinemaya gezi düzenledi

2024

SVO katılımcılarının 35 aile üyesi izlemeye katıldı
Etkinlik Kızlyar İl Temsilciler Meclisi milletvekili Magomed Yakubov tarafından düzenlendi . Milletvekiline göre ülkeyi savunan hemşerilerimizin desteklenmesi çok önemli.

“Yaz harika ama geçici bir dönemdir ve 1 Eylül’de okula gidecek olan çocukların neredeyse sona eren tatillerden ayrılmanın üzüntüsünü yaşamamaları için onlara biraz boş zaman düzenlemeye karar verdik, ki ben de öyle düşünüyorum. Birleşik Rusya üyesi, “Umut, yaz tatillerinin parlak bir sonu olarak hafızalarında kalacak” dedi.

#Dağıstan Cumhuriyeti
#bölgeler
#Yakubov
#SVO katılımcılarının aileleri
#aile seferberliği
#film gösterisi
#film izleme
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-dagestane-edinaya-rossiya-organizovala-pohod-v-kino-dlya-detej-mobilizovannyh

, , , , ,

REKLAM ALANI