Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bekir AYAZ’ dan TFF Başkanı BÜYÜKEKŞİ ye profesyonel futbol kulüplerinde akademi zorunluluğu getirdiği için teşekkür etti

Bekir AYAZ’ dan TFF Başkanı BÜYÜKEKŞİ ye profesyonel futbol kulüplerinde akademi zorunluluğu getirdiği için teşekkür etti
REKLAM ALANI
11.01.2023
A+
A-

Açıklama yok.

Bekir AYAZ’ dan TFF Başkanı BÜYÜKEKŞİ ye profesyonel futbol kulüplerinde akademi zorunluluğu getirdiği için teşekkür etti.

Uluslararası alanda oldukça deneyimli spor yöneticisi Bekir AYAZ, TFF başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ’nin profesyonel futbol kulüplerinde akademi zorunluluğunu getirmesini memnuniyetle müşaade ettiğini belirtti.

AYAZ, TFF başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ’nin Sporda yetenekli gençlerin tespitine yönelik kamuoyunda farkındalık yaratarak, geleceğin yıldızlarını yetiştirme algısını tesis etmek ve hedef kitlelerin davranışlarını değiştirecek girişimler yaratarak, pratik uygulamaya yönelik harekete geçtiğinden dolayı ülke gençleri adına teşekkür ettiğini dile getirdi.

Spor yöneticisi ve Marketing uzmanı Bekir AYAZ sporda ülkenin kırsal bölgelerinde ekonomik şartlardan dolayı geri kalmış ve yetenekli gençler imkânsızlık ve sahipsizliklerinden dolayı keşfedilememektedirler. Bizim büyüklerimiz geçmişte bizlere sahip çıkmadılar, ama biz bizden sonra gelen kuşaklara sahip çıkmak zorundayız.
Bu ülke ne çektiyse sahipsizlikten çekti. Ben Bekir AYAZ olarak üzerime düşeni yaparak, yetenekli olan gençlerin keşfedilmesi ve bireysel performanslarının geliştirilmesi hususunda gerekeni yapmaya her zaman hazırım ve sayın başkanın iyi niyetli yaklaşımlarının karşılığında bu çağrıyı göz ardı etmeden,ulusal ve uluslararası arenada her zaman yardımcı olacaklarını söyledi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI