Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
27.10.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 99. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Milletimizin bağımsızlık konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde kazanılan Kurtuluş Savaşımız, millet, vatan ve istiklâl sevgisini milli irade kavramına dönüştüren onurlu bir mücadeledir.

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresi, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk Milletine yeni ufuklar açmış, ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm getirerek tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti, her geçen gün güçlenen, gelişen kurum ve kuruluşlarıyla muasır medeniyetler üzerine çıkma ülküsünü gerçekleştirmek için emin adımlarla yürümektedir.

İstiklal Mücadelesindeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, bugün de önümüze çıkabilecek engelleri aynı duyguyla aşacağız.

Bu vesileyle, Cumhuriyet Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, gazilerimizi, canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI