Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Ekinci, Süleyman Emine Nebati yatılı erkek kuran kursunu ziyaret etti

Başkan Ekinci, Süleyman Emine Nebati yatılı erkek kuran kursunu ziyaret etti
REKLAM ALANI
01.12.2021
A+
A-

BAŞKAN EKİNCİ’DEN SÜLEYMAN NEBATİ KURAN KURSUNA ZİYARET
Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Süleyman Emine Nebati yatılı erkek kuran kursunu ziyaret etti.

Başkan Ekinci, beraberinde belediye başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım ve meclis üyesi Eyyüp Öztürk ile 4 ay önce açılan Süleyman Emine Nebati yatılı erkek kuran kursunu ziyaret etti, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı.

Açıklama yok.
Başkan Ekinci, kahvaltı öncesi kuran kursunu gezdi, kurslarla ilgili İlçe Müftüsü Mahmut Kaya’dan bilgi aldı.

Açıklama yok.
Geleceğin genç hafızları ile yakından ilgilenen Başkan Salih Ekinci, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Başkan Ekinci, öğrencilere Çanakkale gezisi için Otobüs tahsis edeceğinin sözünü verdi.

Açıklama yok.

Daha sonra öğrencilerle birlikte kahvaltı masasına oturan Başkan Ekinci, geleceğin hafızlarına Kuran-i Kerim ve Ahlak bilgisi öğrenmeye aday çocukları tebrik etti.

Açıklama yok.
Kahvaltının ardından İlçe Müftüsü Mahmut Kaya, Kuran kursuna verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür edip, üzerinde kuran yazısı bulunan tabloyu hediye etti.

Açıklama yok.
Kuran Kursuna yaptığı ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Viranşehir belediye Başkanı Salih Ekinci, kahvaltı davetlerinden ötürü İlçe Müftüsü Mahmut Kaya ve Kurs idarecilerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Açıklama yok.
Kuran Kursunun çok güzel olduğunu ve çok beğendiğini belirten Başkan Ekinci, Müftü Kaya ve ekibine teşekkür ettiğini söyledi.

Açıklama yok.
Bir saat süren kahvaltı programı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin öğrencilerle toplu çektirdiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI