Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İyilikte Yarışalım Sosyal Sorumluluk Projeleri Ödül Töreni’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İyilikte Yarışalım Sosyal Sorumluluk Projeleri Ödül Töreni’ne katıldı
REKLAM ALANI
16.04.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İyilikte Yarışalım Sosyal Sorumluluk Projeleri Ödül Töreni’ne katıldı

.2023

“Gençliğimize güveniyoruz, geleceğe umutla yürüyeceğiz”

 

 

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen “İyilikte Yarışalım Sosyal Sorumluluk Projeleri Ödül Töreni’ne katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, 50 proje katılımıyla düzenlenen yarışmaya katılan okulların tümüne plaket verildi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde iyilik projeleriyle geleceğe umutla yürümekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Projede etkin rol alan Cengiz Uzun’un, Türkiye’de meydana gelen depremde, kaybettiğimiz canların ailelerine destek olmak için Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile birlikte deprem bölgesinde olduğunu, ailelerin acısını paylaştığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türkü’nün çok acılar yaşadığını ama hiçbir zaman yılmadığını dile getirerek vakıfların iyilik adımlarında, atalarının yaptığı bağışların öneminin büyük olduğunu ifade etti.
Toplumun varlığını sürdürmek için tasarrufun önemine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, gelecek nesillere bu şekilde katkı sağlanabileceğini kaydetti.

Geçmişten geleni geleceğe taşımanın önemli olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Maraş’taki vakıf mallarının peşkeş çekildiğini anımsattı. 6 Şubat tarihinde Türkiye’de meydana gelen deprem felaketine de değinen Cumhurbaşkanı Tatar; “Acımız yüreğimizdedir, unutmak mümkün değildir. Yaralar mutlaka bir gün sarılacaktır” dedi.
KKTC’yi daha yaşanabilir bir noktaya getirmenin görevleri olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, videolarda izledikleri gibi bu küçük toplumdan çok büyük cevherler çıktığını kaydetti.
Cumhurbaşkanı Tatar, projeye katılan herkesi tebrik ederek; “Kıbrıs Türkü vardır, var olmaya devam edecektir. Gençliğimize güveniyoruz, biz doğru yoldan şaşmayacağız. Günlük olumsuzlukları bir kenara bırakıp geleceğe umutla yürüyeceğiz. Biz zor zamanlardan geçip devlet sahibi olduk” ifadelerini kullandı.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-iyilikte-yarisalim-sosyal-sorumluluk-projeleri-odul-torenine-10917

 

 

REKLAM ALANI