Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE KIRSALINDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

HALİLİYE KIRSALINDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR
REKLAM ALANI
03.06.2023
A+
A-

HALİLİYE KIRSALINDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarıyla konforlu hale gelen yeni yollar hizmete sunuluyor. Yolların kalitesinin arttığını kaydeden mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Bir yazı görseli olabilir

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Bir 2 kişi, yol ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, Sendebelen Kırsal Mahallesinde devam ettirdiği çalışmalarıyla mevcut yolları konforlu hale getiriyor. Stabilize yol çalışmalarıyla yeni yollar vatandaşların hizmetine sunulurken, çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

KIRSAL MAHALLELER ASFALTA KAVUŞUYOR

Çiçek kırsal bölgesinde ise asfalt öncesi çalışmalarını hummalı bir şekilde tamamlayan ekipler, Bağlar Kırsal Mahallesinde de sathi kaplama asfalt çalışmalarında sona yaklaşıyor. Kırsal mahallelerdeki yeni yolları hizmete sunmak için özverili bir şekilde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Vatandaşlar, yolların konforunun arttığını ve ulaşımın rahatladığını ifade ederek, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor.

Bir yazı görseli olabilir

TARİH 03.06.2023
İLETİ NO 134
KONU HALİLİYE KIRSALINDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

 

ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

 

 

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI