Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul  Beylikdüzü Belediyesi, 20 park ile 14 tesisi ilçeye kazandırıyor

İstanbul  Beylikdüzü Belediyesi, 20 park ile 14 tesisi ilçeye kazandırıyor
REKLAM ALANI
07.01.2022
A+
A-

İstanbul  Beylikdüzü Belediyesi, 20 park ile 14 tesisi ilçeye kazandırıyor. İki farklı noktada gerçekleşecek toplu açılış ve temel atma törenlerine; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile ilçe protokolü katılım sağlayacak. İlk ayağı Dereağzı Mahallesi’nde gerçekleşecek törenler kapsamında; Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi, Beylikdüzü Mutfak, Afet Sonrası Kapalı Barınma Alanı ve Lojistik Destek Merkezi, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Gürpınar Aşık Veysel Kütüphane ve Etüt Merkezi, Beylikdüzü Geri Dönüşüm İşçileri Destek Projesi ve Atık Ara Depolama Merkezi ile 20 parkın açılışı gerçekleşecek. Ayrıca Yakuplu Anne-Çocuk Merkezi ve beş kreşin de temeli atılırken, atanamayan genç öğretmenler için sembol haline gelen Öğretmen Fedai Altun’un ismini taşıyan kapalı spor tesisinin de tanıtımı yapılacak.

Açıklama yok.

Törenin ikinci ayağında ise Gürpınar Polis Merkezi Amirliği ile Beylikdüzü Müftülüğü, Mevlana Camii Kur’an Kursu ve Taziye Evi hizmete açılacak. Törenler, Beylikdüzü Belediyesi sosyal medya hesaplarının yanı sıra KRT, Tele1 ve Tv5 ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

 

 

 

TARİH: 07 Ocak 2022 Cuma

 

Açıklama yok.

Toplu Açılış ve Temel Atma Etkinliği – 1

 

SAAT: 10.00

YER: Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi

ADRES: Dereağzı Mahallesi, Korukent Caddesi, Melda Sokak, Beylikdüzü / İstanbul

 

 

Canlı Yayın Frekans Bilgileri:

 

Uydu: TURKSAT

Frekans: 11690

Sembol: 3.333

Polarizasyon: Horizontal

Fec: 3/4

 

HD

 

 

Toplu Açılış Etkinliği – 2

 

SAAT: 11.50

YER: Gürpınar Polis Merkezi Amirliği

ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi, Beylikdüzü / İstanbul

 

 

Canlı Yayın Frekans Bilgileri:

 

Uydu: TURKSAT

Frekans: 11690

Sembol: 3.333

Polarizasyon: Horizontal

Fec: 3/4

 

HD

Beylikdüzü Belediyesi

Basın Bürosu

Açıklama yok.

REKLAM ALANI