Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
07.10.2022
A+
A-

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

SERVET SAMANCI -AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa sevgi ve rahmet getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Samancı, Mevlid Kandili mesajında “Bütün insanlığa sevgi, rahmet, huzur ve barış getiren en son rahmet elçimiz, Hz. Peygamberimiz (S.A.V)’in doğumunun olduğu bu manevi günde Mevlid Kandili’ni idrak etmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

“PEYGAMBERİMİZİN HAYATINI ANLAMAYA VE ANLATMAYA ÇALIŞALIM”
Bu mübarek günde peygamberimizin yüce ahlakını anlamaya ve anlatmaya çalışmanın önemine işaret eden Başkan Samancı, şunları kaydetti:

“Allah Resulü efendimiz, bütün insanlık için huzurun, merhametin, adaletin, şefkatin rehberidir ve hakkın, hakikatin, merhametin yolunda olanların şahididir. Bizler de kalbimizdeki Peygamber sevgisini, bu mübarek günde ve hayatımızda Peygamber ahlakına dönüştürerek yaşayalım. Sevgili Peygamberimizin hayatını anlamaya ve anlatmaya çalışalım. Bizler de devletimizin ve milletimizin hizmetindeyken, bu şahitlik yolunda olmaya dua ediyor ve gayret gösteriyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarda hakkı ve hakikati gözetme noktasına çok dikkat ediyoruz. İşte bu yüzden mübarek gecenin Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olmasını canı gönülden istiyorum.

Bütün İslam âleminin ve Ağrılı hemşerilerimizin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bütün insanlığa sevgi ve rahmet getirmesini temenni ediyorum. Bu mübarek gecenin tıpkı peygamber efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Peygamberimiz Hazreti Muhammed’i (S.A.V) salatu selam ile yad ediyor, şefaatine nail olmayı diliyorum.”

REKLAM ALANI