Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÖMER EROĞLU `NDAN BAKAN YARDIMCISI DR. SERDAR ÇAM `A TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

ÖMER EROĞLU `NDAN BAKAN YARDIMCISI DR. SERDAR ÇAM `A TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
25.10.2022
A+
A-

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının Başarılı Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Yurt içinde ve Yurt dışında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı halkın takdirini topluyor.

AK Parti `nin AK Neferi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan` ın yolunda giden AK Parti Üyesi Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam `ın başarılı çalışmalarından dolayı açıklama yaptı.

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının Başarılı Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Serdar Çam `a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizi yurt içinde ve yurt dışında tanıtımında büyük katkıları olan Sayın Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Serdar Çam `a çalışmalarında dolayı başarılar diliyorum ve gurur duyuyoruz.

Gece gündüz vatandaşa hizmet veren telefonlara cevap veren makamını halka açan halk adamı devlet terbiyesi ile büyümüş değerli Bakan Yardımcımız sayın Dr. Serdar Çam, içtenlikle samimiyetinden dolayı halkın ve brükrasinin gözdesi olmuştur. Kendisinin daha yüksek makamlarda kapsamlı ve donanımlı bilgi ve tecrübesi ile Ülkemize daha iyi hizmetlerde bulunacağını kendisi gibi devlet adamı öğrenciler yetiştirdiğini bilinmektedir. Örnek kişiliği ile halka candan gönülden işini severek yapan hizmette sınır tanımayan değerli büyüğümüz Sayın Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Serdar Çam `a teşekkürlerimizi canı gönülden arz eder başarıların devamını dileriz.

Saygılarımla

Ömer Eroğlu

Açıklama yok.

REKLAM ALANI