Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Stadyuma gezi, dizüstü bilgisayarlar, inşaat setleri, bisiklet: Birleşik Rusya’dan Devlet Duma milletvekilleri bölgelerdeki çocukların Yeni Yıl dileklerini yerine getirdi

Stadyuma gezi, dizüstü bilgisayarlar, inşaat setleri, bisiklet: Birleşik Rusya’dan Devlet Duma milletvekilleri bölgelerdeki çocukların Yeni Yıl dileklerini yerine getirdi
REKLAM ALANI
02.01.2024
A+
A-

Stadyuma gezi, dizüstü bilgisayarlar, inşaat setleri, bisiklet: Birleşik Rusya’dan Devlet Duma milletvekilleri bölgelerdeki çocukların Yeni Yıl dileklerini yerine getirdi

“Dilek Ağacı” yardım etkinliği ülke çapında düzenleniyor.
Stavropol Bölgesi’nde, Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi Başkanı Olga Timofeeva, Nevinnomyssk’ten dört özel çocuğu tebrik etti.

8 yaşındaki Andrei’ye yeni bir bisiklet verdi, üç çocuğa daha ( Sasha , Mark ve Stas ) büyük Lego yapım setleri, bir oyun konsolu ve tatlı hediyeler verildi.

“Çocukların gözlerini kamaştıracak, mucizelere inanmalarını sağlayacak hediyelere ihtiyaçları var. Bu konuda onlara yardımcı oluyoruz. Biz yetişkinlerin de buna ihtiyacı var, çünkü çocukların örnekleri bize ilerleme ve çevremizdeki durumu daha iyiye doğru değiştirme gücü veriyor” dedi Olga Timofeeva.

Devlet Duma Ekonomi Politikası Komitesi Başkanı Maxim Topilin , sürpriz bir hediye dileyen Kazan’dan sekiz yaşındaki Mikhail ile görüştü.

“Kazan Arena stadyumunun yönetimi ile stadyum turu hakkında konuştum. Mikhail’e Rubin spor forması ve Rusya Şampiyonası kapsamında Kazan takımının kendi sahasında oynayacağı maçlar için bir sezonluk bilet hediye ettim” dedi.

Daha önce Lisichansk’ın genç bir sakinine, ön saflarda bulunan babasıyla ders çalışması ve görüntülü iletişim kurması için bir dizüstü bilgisayar vermişti.

Astrahan’da Devlet Duma Sağlığın Korunması Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Leonid Ogul bölgesel ve federal “Dilek Ağaçları”na katıldı.

Partinin halk destek merkezinde Angelina’nın hayalini gerçekleştirdi . Sağlık durumu nedeniyle konuşamayan kız, tabletteki özel programlar aracılığıyla iletişim kuruyor ve ayağıyla yazı yazıyor. Angelina ona güzel bir bavul vermesini istedi.

Ayrıca Birleşik Rusya, Voronej bölgesinin Pavlovsk şehrinden Anastasia’nın hayalini gerçekleştirdi. Ona “akıllı” bir hoparlör vermesini istedi. Cihaz zaten kıza gönderildi.

“Tüm Rusya eylemine katılım benim için iyi bir gelenek haline geldi. Rusya’nın her yerinden iyilik yapmaya hazır binlerce insanı bir araya getiriyor. Bugün başkalarına iyilik, merhamet, destek ve yardım her zamankinden daha önemli!” — Leonid Ogul kaydetti.

Devlet Duması milletvekili Evgeny Revenko, Voronej bölgesindeki çocukların hayallerini gerçekleştirdi. Sasha , Ulyana ve Polina geniş bir ailede büyüyor. Sasha kablosuz kulaklıkların, Ulyana ve Polina ise oyuncak bebeklerin hayalini kuruyordu.

Evgeny Revenko ayrıca üç yaşındaki Nikita’ya radyo kontrollü bir araba verdi. Çocuğun babası Binbaşı Alexander Kolmykov , Rusya Kahramanı Kuzey Askeri Bölgesinin bir üyesidir. Mariupol’un kurtarılması sırasında astlarını düşman alev makinesinden korudu. Ölümünden sonra kendisine Rusya Federasyonu Kahramanı unvanı verildi.

Trans-Baykal Bölgesi’nde Devlet Duması milletvekili Alexander Skachkov, Sretensk şehrinde büyük bir aileden gelen birinci sınıf öğrencisi Elvira’nın dileğini yerine getirdi . Kız, üç yaşından beri akut lenfoblastik lösemiyle mücadele ediyor. Çalışmalarına uzaktan devam etmek için ihtiyaç duyduğu bir dizüstü bilgisayar hayal etti. Aileye dizüstü bilgisayar ve tatlı hediyeler çoktan verildi.

“Gerçekten ihtiyacı olan çocuklar için herkes büyücü olabilir. Önümüzdeki 2024 yılında Elvira’nın hayalini gerçekleştirecek kadar şanslıydım. Şu anda kendisi ve annesi St. Petersburg’daki bir klinikte tedavi görüyor” dedi Alexander Skachkov.

“Dilek Ağacı” kampanyasının Başkan Vladimir Putin tarafından Tüm Rusya’nın çevrimiçi “Birlikteyiz” maratonunda başlatıldığını hatırlatalım . Bu yıl altıncı kez düzenleniyor; geleneksel olarak devlet başkanı, Hükümet üyeleri, Devlet Duması milletvekilleri ve Birleşik Rusya’nın temsilcileri katılıyor. Etkinliğe 2022 yılından bu yana Rusya’nın yeni bölgelerinden çocuklar ve özel operasyona katılanlar da katılacak.

Hoparlör
Timofeeva Olga Viktorovna
Timofeeva Olga Viktorovna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sekizinci Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, Sivil Toplumun Gelişimi, Kamu ve Dini Derneklerin Sorunları Devlet Duması Komitesi Başkanı.
#Timofeeva
#Stavropol bölgesi
#Tataristan Cumhuriyeti
#Topilin
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Astrahan bölgesi
#Oğul
#Voronej bölgesi
#Revenko
#Transbaykal bölgesi
#Skachkov
#Noel ağacı
#Noel Dilek Ağacı
#bölgeler
#yeni yıl tebrikleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/ekskursiya-na-stadion-noutbuki-konstruktory-velosiped-deputaty-gosdumy-ot-edinoj-rossii-ispolnili-novogodnie-zhelaniya-detej-v-regionah

 

REKLAM ALANI